KAYSERİ / KOCASİNAN - Gevher Nesibe Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Mehmet BOZYER - Okul Müdürü

1966 yılında Kayseri  İncesu´da doğdu.  İlkokulu köyünde tamamladıktan sonra,  1985 yılında İncesu İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. 1988 yılında Selçuk Üniversitesi Niğde Eğitim Yüksek Okulu sınıf öğretmenliğini tamamladı. İlk görev yeri olan Ağrı Patnos´ta 4 yıl sınıf öğretmeni olarak çalıştı.  Daha sonra 1993-1995 yılları arasında Adana Tufanbeyli Akpınar köyünde sınıf öğretmeni olarak görev yaptı.  1999 yılında İnönü Üniversitesi Eğitim Yönetimi Ve Denetimi Bölümünden mezun olduktan sonra Malatya da Okul müdürü olarak görev yaptı. 2004 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açılan yurtdışı sınavlarını kazanarak Cidde Uluslararası Türk Okulunda göreve başladı. Yine Suudi Arabistan’da Tebük Uluslararası Türk Okulunun kurucu Müdürlüğünü yaptı. 2009 yılından bugüne kadar Kayseri de değişik okullarda yöneticilik görevini başarıyla tamamladı. 11 Temmuz 2019 tarihinde Gevher Nesibe Özel Eğitim Uygulama okulunda kurum müdürü olarak göreve başladı.